PROZORI - PVC i ALU stolarija

Dobrodošli na stranicu posvećenu prozorima PVC i ALU stolariji. Losh_Majstor nudi širok spektar usluga vezanih uz prozore i stolariju. Bez obzira trebate li zamjenu, kupovinu, savjetovanje, popravak, servis ili ugradnju prozora, mi smo tu da vam pomognemo.

Stolarija je naša strast i radimo samo s prozorima i vratima kako bi smo Vam osigurali najbolje s tržišta uz povoljne cijene i vrhunsku uslugu.

IZMJERA i PONUDA prozora

Prije nego što krenemo s bilo kojim radom na vašim prozorima, pružamo profesionalnu uslugu izmjere. Precizna izmjera ključna je za savršenu ugradnju i postavljanje novih prozora.
Nakon izmjere, dostavljamo Ponudu s cijenama novih prozora.
Prozore i balkonska vrata dobavljamo direktno od proizvođača s kojima imamo dugogodišnju partnersku i pouzdanu suradnju. PVC i ALU stolarija koju ćemo ponuditi je vrhunske izrade, kvalitete i performansi kako bi smo osigurali dugovječnost stolarije i energetsku učinkovitost vašeg doma.

DEMONTAŽA i UGRADNJA prozora

Naš tim stolara osigurava besprijekornu ugradnju vaših novih prozora, balkonskih i ulaznih vrata. Bez obzira na vrstu stolarije, PVC ili ALU, naši majstori će se pobrinuti da sve bude sigurno i točno. 

Također, nudimo uslugu demontaže i zbrinjavanja vaše stare stolarije, oslobađajući vas briga oko njezinog odlaganja. Naša stolarska usluga je kompletna, od početka do kraja. Vi ne morate brinuti u našem procesu rada, samo morate uživati u vašoj novoj stolariji i udobnom domu.

ROLETE i KOMARNICI za prozore

Osim širokog spektra usluga vezanih uz prozore, Losh_Majstor nudi i profesionalnu instalaciju roleta i komarnika kako biste dodatno poboljšali funkcionalnost i udobnost vašeg doma. 

Važnost planiranja ugradnje / postavljanja roleta i komarnika opisali smo u dijelu  IZMJERA i PONUDA prozora, korak 2. Savjetovanje. Predlažemo da razmislite o ovim dodacima za stolariju ako planirate ugradnju NOVIH prozora i stolarije.

Ako imate već postojeću  PVC / ALU stolariju koju želite nadograditi komarnicima i roletama, obratite nam se za savjet, izmjeru i postavljanje! Pregledom vaše stolarije iznijeti ćemo najbolje opcije i rješenja.

Rolete za dodatnu privatnost i sigurnost

Naša ponuda uključuje širok izbor roleta koji pružaju dodatnu privatnost i sigurnost vašem domu. Bez obzira tražite li rolete za prozore, balkonska vrata ili terase, naš tim će vam pomoći odabrati pravu opciju koja će odgovarati vašim potrebama.

Komarnici za zaštitu od insekata

Komarnici su ključna zaštita od dosadnih insekata koji mogu ući u vaš dom kroz otvorene prozore i  balkonska vrata. Nudimo visokokvalitetne komarnike različitih veličina, dizajna  i boja koji će osigurati da vaš dom ostane zaštićen, a istovremeno omogućiti slobodan protok zraka.

Profesionalna Stolarska Usluga

Naš tim sastoji se od iskusnih stolara koji su stručni u svim vrstama poslova vezanih uz stolariju. Možete se osloniti na nas i našu brzu, pouzdanu i profesionalnu uslugu.

Radimo stolarske poslove jer ih volimo. Radimo stolariju jer u njoj uživamo.
Radimo stolariju jer volimo vidjeti osmijeh na vašem licu. 

Vaš osmjeh zadovoljstva naša je najveća nagrada koja nas motivira svaki dan! 

Losh_Majstor. Dobar posao.

 

u 5 koraka do novih prozora

Nazovite nas i rezervirajte termin za izmjeru stolarije.

Na vašu adresu dolazimo u dogovoreno vrijeme. Molimo da prije našeg dolaska uklonite sve predmete i stvari oko stolarije kako bi smo imali prostora za izmjeru. 

Dolazak i izmjera stolarije se naplaćuje po prihvatljivim cijenama (zavisi o lokaciji objekta). 
Nakon što se izvrši izmjera za stolariju i nakon što prihvatite našu Ponudu, cijena izmjere umanjiti će se na ponudi ili završnom računu, tako da će izmjera biti potpuno besplatna za Vas.

Kako bi smo napravili kvalitetnu i sadržajnu Ponudu za stolariju s vama ćemo razgovarati o vašim potrebama i zahtjevima. 

PVC ili ALU stolarija

Za izradu Ponude potrebne su nam informacije koju vrstu i tip stolarije želite, da li je to PVC ili ALU stolarija. Prilikom izmjere pokazat ćemo vam uzorak PVC prozora koji je BEST BUY opcija za većinu klijenata. Osim toga, u svakom trenutku možete posjetiti i salon našeg partnera i razgledati salon stolarije i cjelokupnu ponudu proizvođača. 

Iako na prvu sva stolarija izgleda isto, ipak postoje razlike- razlika se očituje u PROFILIMA od koji se izrađuje stolarija.

PROFILI ZA STOLARIJU

Postoje različiti proizvođači profila za stolariju, a sami profili razlikuju se u sirovini od kojih su napravljeni, načinu proizvodnje, dugovječnosti i garanciji na profile. Osim toga, sastavni dio profila su i drugi dijelovi prozora: mehanizmi, okovi, brtve, kvake itd. Našim klijentima nudimo isključivo profile Njemačkog proizvođača koji je lider na globalnom tržištu profila za stolariju. Na ovaj način garantiramo kvalitetu, funkcionalnost, dugovječnost i energetsku učinkovitost stolarije.

BOJA

Možete odabrati boju stolarije, a najčešće boje su bijela, antracit siva, smeđa i mahagonij. Prema vašim potrebama PVC stolarija može se izraditi i u drugim bojama. Bijela boja stolarije je najčešći odabir kupaca jer je cijena stolarije najpovoljnija, dok je stolarija u drugim bojama (antracit siva, smeđa, mahagonij) nešto skuplja, ali ne drastično.

ROLETE i KOMARNICI

Osnovni dodatak za PVC / ALU stolariju su rolete i komarnici. Preporučamo da prilikom kupovine nove stolarije razmislite o ovim dodacima. Važno je unaprijed planirati dodatke na stolariji zbog  veličine otvora gdje će se ugraditi prozor (npr. prozor + kutija za roletu-  skrivena) ili pak veličina otvora (prozor + kutija za roletu- vanjska).  Možete birati da li želite rolete na potezanje (gurtnu) ili pak rolete s elektromotorom koji podiže i spušta rolete pritiskom na dugme.

Komarnici su danas sastavni stolarije zbog svoje jedinstvene funkcije i podižu kvalitetu života. Bitno je planirati vrstu komarnika (harmo ili rolo) zbog ugradnje u kutiju roleta  (rolo) ili pak razdaljine između profila i rolete (harmo).

Komarnici i rolete mogu također biti u boji stolarije (bijela, mahagonij, antracit, smeđa u dr.)

Nakon što smo napravili IZMJERU stolarije i prošli savjetovanje oko stolarije, izrađujemo Ponudu.

Ponudu izrađujemo i dostavljamo vam na e-mail u roku od nekoliko dana. Izrada ponude može trajati i dulje ukoliko imamo specifične zahtjeve s vaše strane ili pak neobične dimenzije stolarije.

Na samoj ponudi biti će specificirana dimenzija stolarije, dodaci, rokovi ugradnje i montaže, uvjeti plaćanja i dr. Nakon što prihvatite Ponudu, krećemo u proizvodnju vaše nove stolarije.

Prije postavljanja nove stolarije, ukloniti ćemo staru stolariju i pripremiti otvore za postavljanje.
Demontaža stare stolarije i montaža nove stolarije radi se isti dan. 

Vašu staru stolariju odvozimo i zbrinjavamo o vlastitom trošku.

Postavljanje – ugradnja stolarije je relativno brzi proces i u pravilu gotov je za nekoliko sati. Nakon montaže prozora, ponekad je potreban dodatan rad oko otvora kako bi se uredile klupčice i zidne površine, tzv. zidne špalete. 

Nakon ugradnje i montaže prozora i dodataka (roleta i komarnika) vrši se provjera i uštimavanje stolarije. Ovim korakom završen je proces ugradnje stolarije.

Možete početi uživati u većem komforu svoga doma!

ČESTO POSTAVLJENA PITANJA:

Proces izmjere obično traje nekoliko sati, ovisno o složenosti vašeg prostora. Ugradnja novih prozora obično traje jedan do dva dana, ali to može varirati ovisno o broju prozora i drugim faktorima.

PVC prozori poznati su po svojoj energetskoj učinkovitosti i izdržljivosti, dok su aluminijski prozori popularni zbog svoje moderne estetike i čvrstoće. Naš tim može vam pomoći odabrati pravu opciju za vaše potrebe.

Cijene ugradnje prozora ovise o raznim faktorima, uključujući vrstu prozora, veličinu prostora i složenost posla. Kontaktirajte nas kako biste dobili besplatnu procjenu.

Jednostavno nas kontaktirajte putem telefona ili e-pošte. Naš tim u razgovoru s vama dogovoriti će prvi slobodan termin dolaska na vašu lokaciju.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili želite dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.

 Radujemo se suradnji s vama jer znamo koliko će te uživati u vašem domu opremljenom novom stolarijom!

This will close in 10 seconds